Saturday, January 25, 2014

Demam yang ni pulak dah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


J

Baru lepas main Emoji.. adoii boleh terjebak lepas tengok kawan-kawan dok post kat FB. Memula tu malas mau layan tapi bila tengok game dia jenis teka perkataan dari gambar so tergerak la nak try.. game jenis ni Ticer suka jugak layan.


Fenomena kah ini? Hehe.. sebelum ni candy crush kan.. tapi game tu tak berjaya menambat hati dan sanubari tapi game ni memang terpaksa mengalah la.. J

Tapi tak de la sampai terbengkalai kerja harian.. main bila free or boring-boring je.. bila ada keja je hold la sekejap game ni.. apa benda yang kita buat pun jangan sampai lalai pada tugasan hakiki plak J

Ok till we meet again.. nak melayan perut pulak..jom lunch J

:.. Ada insan baik hati terus PM jawapan emoji setiap level.. wawawa… 




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Mila Ahmad said...

Tengah up kan game ni ?

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan