Friday, February 20, 2015

Nak slim! Tolonggg...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Haluuu….

Baru lepas belek-belek gambar outdoor time kawen dulu… haihhh camna nak kecik cam dulu balik? Takdela kecik mana pun tapi sedap sikit menengoknya dulu..la ni? Hmmm… even ada member kat sekolah kata tak berisi pun..ok ja tapi sendiri punya badan yang tau…

Masa kat Sarawak dulu berat pernah hilang 20kg.. haha… masa tu memang tekad nak reduce weight..bukan sebab nak pakai seksi ka seksa ka tapi nak sihat and nak gerak pantas sikit,..

Lepas bersalin anak pertama boleh kurangkan berat dengan mudah…

Mai anak ke dua rasa macam lemak tepu sangat dah… haha..apa daya dah dok dekat ngan suami.. hati girang riang ria dan gembira…

Dulu...tak la kurus mana tapi kecik sangat dari sekarang

Dah habaq kat suami nak kurangkan berat.. cewahhh… sikit je tak banyak pun…dengan keadaan sekarang ni rasa tak best sangat… dulu cepat slim mungkin sebab dok lasak kat padang ajar bebudak training bola baling ngan olahraga kot.. la ni? Teringin nak lasak lagi tapi takut tak mampu bagi komitmen sepenuhnya macam dulu.. takpalah lasak ngan anak-anak sudahla..

Harap kuat semangat. 

:.. Tolong jadi pom-pom girl sat..nak amik semangat nih..  



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

1 geng suka bebel:

Kuazue Mohd said...

jom-jom kita slim sesama
(gaya pom-pom girl tak cukup korum!)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan