Friday, February 3, 2012

Semoga saya dan 'dia' sihat dan kuat...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak akhir-akhir ni kurang update blog.. tak tau la ke mana semangat itu hilang.. sebelum ni kemain lagi kan setiap masa ada je update... ada sebab tertentu kenapa tak update selalu... salah satu sebabnya kekeringan idea... kalau ada idea kemalasan nak menaip datang plak...

ihsan google
Hmm... ada sesuatu yang best nak dikongsi J Ticer bakal menjadi ummi tak lama lagi... excited bila dapat tahu benda ni.. syukur sangat-sangat Alhamdulillah.. kandungan pun baru menginjak 7 minggu.. dah macam-macam pesanan yang diberi.. jangan buat itu.. jangan buat ini... huhu nampaknya tak bleh nak lasak-lasak macam dulu lagi la ni kan..

Alahan? Hmm tak de la pulak.. tak tau la kalau nanti-nanti ada alahan kan... setakat mual-mual tu rasa la jugak... tapi macam ustajah mama Ticer cakap kena kuat melawan semua tu... ada cikgu kat sekolah pun cakap camtu jugak... “ko buat bodoh je Wan,” hehe... tak tau la boleh melawan ke tak... apapun syukur la tak teruk sangat.. J

Doakan Ticer dan kandungan selamat dan sihat ye..

:.. Kalau ada apa-apa tips yang nak dikongsi share la ye.. biasala Ticer kan baru lagi.. memang zero la bab-bab ni...




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

20 geng suka bebel:

Yatie Awang said...

Alhamdulillah....akak doakan moga kebahagian melimpah2 Amin

tapi tak semestinya kena banyak berehat ye..kena aktif sikit

Cikgu Ma said...

waa...cepatnya rezeki hg..tahniah wan...

Mesyhta Beto said...

amin:)

Anak Wak Mail said...

Tahniah,,ticer wann!!semoga dapat baby yang sihat..i.Allah..

bz la dah hidup bersuami,,mana leh layan blog sangat,,ekeke..

Ca Cik Duyung said...

wahhh.bestnyer...tahniah ticer! take care okeh...hihi

Cik Gee said...

wow.. tahniah ticer wan..! elok2 jg diri tu ye.. :)

Marina said...

alhamdulillah..jaga baby elok2 yer...

[PCL] said...

salam singgah, semoga anda sihat selalu.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah tahniah ticer wan!!!


yg penting makan makanan berkhasit ya..dan jgn angkat barang berat-berat

mykhalis said...

tahniah sangat2.. mesti dah rajin cari petua macam2 kan? jaga diri leklok..

~~Ticer Wann~~ said...

@Yatie Awang tq kak.. memang aktif tp tak seaktif dulu.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Cikgu Ma alhamdulillah..aturan Tuhan... aku terima dengan gembira :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Mesyhta Beto tq :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hehe memang tahun ni super duper busy pun... huhu... amiin... tq2

~~Ticer Wann~~ said...

@Ca Cik Duyung tq.. :) insyaAllah

~~Ticer Wann~~ said...

@Cik Gee tq.. insyaAllah :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina insyaAllah.. tq :)

~~Ticer Wann~~ said...

@[PCL] tq sudi singgah.. alhamdulillah sentiasa sihat

~~Ticer Wann~~ said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty tq.. ye baikkk :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis tersangat rajin mencari sekarang ni.. hehe... tq khalis.. :) tq gak sudi singgah :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan