Thursday, September 13, 2012

Yang dinanti dah tiba,, :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

First of all nak ucapkan tahniah pada teman-teman yang dah melahirkan anak comel beberapa hari yang lalu... Ticer masih menanti hari... kalau ikut due date insyaAllah minggu depan.. tapi kalau belum bersalin pihak klinik nak refer kes ni terus kat sepital... Gulp!! Alahnya nak p sepital.... bukan sebab tak mau telan ubat ke apa tapi fobia masuk sepital.. tak tau la naper.. 

Semalam menerima satu bungkusan besar... Alhamdulillah nursing pillow kekabu yang dinanti dah sampai ke tangan... dah jadi perebutan antara zaujah dan zauj.. haha sebab best sangat... niat nak bagi kat anak tapi si umi and abah yang guna.. tak pe la kan... kira bantal tu dah jadi multipurpose pillow..

Ada yang berkenan nak tempah ke? Hee sila ke FB teman Ticer ni.. yeapp dia memang kawan Ticer yang belajar sekali time kat U dulu. Dia seorang ibu pada 2 orang anak dan sekarang ni tengah mengikuti kursus perguruan.. so kalau nak oder bantal ni dan juga barang-barang avent and Tommie Tippee bleh la klik FB dia.. don't worry harganya sangat berpatutan...

By the way bantal tu handmade tau.. dia yang buat sendiri.... so memang puas hati la... serius ni... tak tipu..  



Cantik kan?? J


:.. Selamat menjadi Puan buat housemate dan juga teman baik kat sekolah dulu.. moga cepat-cepat join kelab ibu-ibu plak.. J




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

3 geng suka bebel:

Ca Cik Duyung said...

ca ingat bantal kete yg letak kat tengkuk tu..tak tau pon pape pasal NURSING pillow nie..pi tgok fb kawam ticer baru tau bantal ni untuk ape..hehe..memang besar betol.. ^^,

yuyu jannah said...

selamat mengepush ticer wan...sabar menanti ye

mOon EyEzS said...

semOga segala urusan ticer selamat dan dipermudahkan ... ameen

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan