Thursday, November 17, 2011

UPSR punya pasal sampai tak tido malam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Adeii lama beno tak menjenguk blog sendiri... sangat tak da masa.. busy dengan event kat sekolah beserta event diri sendiri..

Pagi tadi result UPSR keluar... fuhh berdebar sangat... malam tadi langsung tak tidur sebab risau fikir result anak-anak Lawas yang Ticer tinggalkan dek kerana perpindahan masuk ke Selangor..

Dah la cuak dengan tugasan pertama sebagai orang yang hulur hadiah.. giler lah tak pernah naik pentas.. dengan VVIP segala ada.. rasa berpeluh-peluh dah atas pentas tu... tangan ni lenguh je menatang minyak yang penuh hadiah yang banyak tu ha..

Setel je majlis terus calling-calling member kat sekolah lama... dikhabarkan ada peningkatan..cumanya target lulus English tu agak tersasar jauh sket la.. tak pe la... nak wat camna kan.. dah usaha dah... harapnya dorang akan lebih berusaha bila masuk ke sekolah menengah nanti...


Untuk sekolah baru Ticer ni 25 orang dapat 5A.. ternganga jugak mulut ni haa... ye la amount yang agak besar tu... Apapun tahniah atas kejayaan yang cemerlang itu... berkat usaha semua pihak... Alhamdulillah...

:.. Lepas sekolah esok terus drift ke Kedah... doakan Ticer selamat sampai ke destinasi ya J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ui~ ramainye dapat perfect A's.. :)

ticer ni bagus la.masih bimbangkan skola yg da ditinggalkan..hehe..

ehem3..alek kedah nak kepak-kepak-kebom-kebom eyh.. ^^

laskar pelangi said...

waaaa=) ramai gak dapat 5A:)


jgn drift2! bahaya...hehehe

Syuxer said...

banyaknya 25 orang..:)..bagus2 ramai budak2 bijak hehe..

hati2 balik kampung

wan habibah said...

budak2 skrg mmg ramai yg bijak2

Anak Wak Mail said...

tahniah ticer..!!

wah,,jadi penghulur hadiah,,banyak lah gmbar ticer nanti..hahah..setiap org amik hadiah ada ticer..hihi..;P

syaz@rozelt said...

aah kn jadi chegu yg mengaja pon akan jd nervous bile result xm nak kuar..hihi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan