Thursday, November 10, 2011

Tugasan akhir tahun :D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pagi tadi ke sekolah setelah bercuti lebih 2 hari bagi menguruskan urusan berkaitan dengan borang nikah.. ;) Alhamdulillah dah setel.. tadi di panggil ke meeting.. Ticer diserap masuk ke bahagian hadiah.. ni first time nih... kat Sarawak selalu handle bahagian lain.. woo cuak gak.. camne jari bersendi nak wat keje ni... dah la gitu kena jadi orang yang tolong pegang hadiah kat atas pentas.. glemer la den.. awww!

Then next week kena jadi guru pengiring untuk Kalam Jama’ie.. bertolak tengahari Senin balik tengahari Selasa.. diberi kebenaran untuk tidak datang ke sekolah on Monday.. uikkkk terkojut lak rasa... hoho... tapi cam menarik la plak.. ahaks...

Esok dinner kat hotel.. yeahhh 1st time jugak... tapi rasa cam nak jadi tumpuan je esok.. haha.. mana taknya tema songket..tapi Ticer hentam pakai jubah seluar... kuikui..apa nak buat diberitahu last minute... benda ni kan dibincangkan awal tahun tapi Ticer masuk sekolah ni dah dekat nak habis tahun memang la terpaksa pakai apa yang ada... tak pe Ticer tetap vogue kan.. ahaks! poyo je ayat tu... 

Petang ni meeting akhir tahun... ni debo je rasa.. hee.. tak tau la naper.. Nampak macam tanda-tanda nak jadi orang glemer je tahun depan.. tapi...mungkin tak kot.. komitmen makin bertambah so tugasan perlu berkurang la.. ye dak? *perasan la kamu*

:.. Banyak tugas nak kena buat untuk hari Anugerah Cemerlang.. masak la Ticer.. :p


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Munnafendy said...

glemer la ticer masuk dlm gmbr sume pmnang nanti =)

Yatie Awang said...

bestlah Ticer, boleh glamor tu..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan