Thursday, November 24, 2011

Dia tak kenal aku? Maluuuu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sentap kot!

Bleh plak sedara sendiri tak kenal Ticer...

Bukan sedara jauh.. sedara dekat tu.. huhu...

Time bersalam tu bleh dia tanya sapa Ticer... sebenarnya Ticer dah agak dia tak kenal.. sedih jugak.. terus kekecikan hati... tapi cuba maniskan muka.. then bagitau nama panggilan Ticer yang selalu digunapakai oleh sedara mara yang lain. Still dia blur. Okeh fine. Rasa nak lari laju-laju. Malu kot rasa time tu. Tapi kaki dok terpacak depan dia lagi. Sekali lagi Ticer gitau nama Ticer. Then baru dia ingat. Tapi mood Ticer dah lari ke laut even dia dah ingat Ticer ni ha.. Time dia borak-borak dengan Ticer pun Ticer balas sekadarnya saja..

Balik rumah sampaikan salam sepupu Ticer suami isteri tu pada ustat baba and ustajah mama. Then gitau yang both of them tak ingat Ticer. Ustajah and ustat nampak terkejut. Mesti dorang tak sangka.. haha.. rasa tobat nak tegur orang dah pasni.. buat sombong kena kutuk.. buat ramah tak ketahuan hala dapat malu... pastu gena? Buat tak tau je la.. ye dak..? haha... ni apsal Ticer gelak ni? Ni gelak cover malu namanya.

Biar di mana pun kita berada hubungan kekeluargaan jangan dilupakan... J

:.. Sesi memasukkan baju-baju ke dalam kotak... InsyaAllah akan diberikan kepada insan yang memerlukan J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

7 geng suka bebel:

syaz@rozelt said...

macm tu plak kan..sabo je la..

Marina said...

sabar je la...sedara sendiri tak kenal kiter...

Anak Wak Mail said...

hahha...sian ticer..dia kenal tu,,dia saje buat2 xingat je..;p

qasehraihan said...

sy salu gak jd gini..tp buat bodoh je la pastu..huu..

Yatie Awang said...

saudara dekat pun boleh lupa? tak perihatin langsungkan

Cik Gee said...

haha.. betul2.. part yg sombong kena kutuk, ramah dpt malu. setuju2.. haha!

aimie amalina said...

alololo..
cian kat ticer...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan