Monday, December 19, 2011

Untuk tatapan teman-teman.. :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama sangat kot tak update blog...

Firstly: ampun maaf sebab ada berjanji  nak tepek kad undangan walimah tapi dek kekalutan terlupa nak tepek kad n minta address teman-teman blogger... harap tiada yang berkecil hati... andai ada yang berkecil hati ampunan kemaafan Ticer pohonkan... Biasalah bila dah dalam kekalutan ni macam-macam benda tertinggal... teman-teman Ticer pun ada yang tak dapat jemputan.. semua tu berlaku dek terlepas pandang... ye la bukan tak buat list... tapi nak mengingat nama teman-teman seperjuangan yang ramai tu kadang-kadang tak mampu... tau-tau bila sampai hari kejadian baru teringat siapa yang tak dipanggil... huhu...

Secondly: dah 3 minggu bergelar isteri.. tanggungjawab makin bertambah... berat badan pun bertambah.. adoyaiii.. nak wat gena kena masak sedap-sedap.. bila da masak wajiblah menemaninya makan... pastu malam pun kena makan jugak.. huhuhu.. tak pasal-pasal nak salahkan makan lak kan? Padahal diri sendiri yang tak reti nak control..

Thirdly: ni gambo 3 majlis tersebut; akad nikah, majlis pihak Ticer n pihak suami... J




Finally: Doakan Ticer mampu menjadi seorang isteri yang solehah dan mampu mentaati suami dan mampu membuang perangai ketegaq Ticer nih.. J dan doakan Ticer & suami dikurniakan penyambung kasih sayang yang soleh dan solehah.. J



:.. Selamat Pengantin Baru pada teman-teman yang telah dan bakal melangsungkan perkahwinan.. moga beroleh barakah dan rahmat Ilahi.. J

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

Cikgu Ma said...

beg besaq na...nak ikut laki punya pasai...hhehee

adwafarahin said...

comel! suka gamba last skali tu ^^

~~Ticer Wann~~ said...

@Cikgu Ma dah dia suh bawak baju banyak...aku angkut ja la apa yg patut.. wawawa

~~Ticer Wann~~ said...

@adwafarahin hee mekaseh... Ticer pun suka gamba last tu jugak... tak tau masa bila orang snap... :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh ticer dh kawen..


selamat pengantin baru dear :)

Yatie Awang said...

Amin....

wah ticer diam2 je..dah 3 minggu, patutlah senyap je..tapi tak pe lah akak ucapkan

SELAMAT PENGANTIN BARU..

Ca Cik Duyung said...

masih tak terlambat kan nak ucap tahniah ticer? hehe..selamat pengantin baru..update pasal majlis dah..pasni tunggu update pasal baby lak..hehe.. :)

Cik Gee said...

puan wan.. hehe..

dah kahwin ngupanya...
saya doakan perkahwinan ticer utuh dan bahagia bersama selamanya, sampai beranak, bercucu, bercicit..

congrats 4 ur both..

tunggu anak pulak.. hehe!

~~Ticer Wann~~ said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty tq akk :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Yatie Awang syukran kak

~~Ticer Wann~~ said...

@Ca Cik Duyung tq Ca.. hehehe update pasal baby? tgu nanti ye.. hihi... :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Cik Gee yeah... sudah.. tq very much... amiin itu yang diharapkan... anak? doakan ticer cepat dapat baby okeh..? :D

aimie amalina said...

huwaaa
ticer baru menjadi pengantin ke ni?
weee..tahniah ticer
moge bahagia ye
heheh
comei je sume gambo :)

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina yeahh... baru tak baru sgt la.. hehe... mekaseh :) gambo je comel? Ticer xcomel? hihi

qasehraihan said...

eh eh eh...laaa.kita xtau punnn..

selamat pengantin baru ticer..

teyn teyn said...

ala .. kite bru tau .

slmt pgantin bru ticer wan ;)

comel je gmbr ..

Anak Wak Mail said...

ish.kecik hati tau!!!

haha..gurau..;P


selamat pengantin baru ticer,,semoga bahagia sampai ke syurga..;)

Ahmad Syuxer said...

syuk doakan akak bahagia bersamanya hingga dalam syurga..semoga akak dimurahkan rezeki terutamanya anak2 hehe..;)..takpe akak berisi janji suami hepi memanjang hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@qasehraihan sori la... niat mmg nak gtau tp dek kekalutan terlupa... huhu... tq :)

~~Ticer Wann~~ said...

@teyn teyn tq.. comel ke? mekaseh.. hihi.. cpt la join the club

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ampunnnnn.... huhu... anyway tq :) amiin... mmg tu yang diharapkan

~~Ticer Wann~~ said...

@Ahmad Syuxer amiin... tq syuk... hehe.

**::CIKNUURUL::** said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,CN xtau punnnn ticer dh selamat kawen dh,..TT,..*tu la,sape suh senyap je kan,.huhu*,.

neway,alhamdulillah,..tahniah ticer..CN nak ikut jejak langkah ticer la pasni,.hihi,.

semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke al-jannah,.amin,.:)

syaz@rozelt said...

selamat pengantin baru!! smoga berkekalan selama2nya~sori lambat singgah sini~

~~Ticer Wann~~ said...

@**::CIKNUURUL::** tq CN... hehe CN cepat2 tau.. best ohh kawen :)

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt tq so much.. xpe je.. Ticer pun bz..xsempat nak BW sangat..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan