Wednesday, December 21, 2011

Wordless Wednesday: Tentang Dhia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kreatif la pulak kan?



:.. Semalam tak tengok Tentang Dhia... apa citer ntah... J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

[k]o{q}i[n] said...

mcm ni pun ade eik..?? huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

smalam pak abon dh mati kna makan hantu ray..lps tu hantu raya dia x bertuan..siap calling-calling mama zikir tu..


dhia keguguran..rahim rosak teruk mcm br lps eksiden tp ranya hantu yg rosakkan rahim dia..mujur leh pregnant lg..


bnyk citer melly smalam..

cik paja hanim said...

hahaha..ticer tgk kat you tube la..cepat sket compare dgn tonton..Tentang dhia mgg ni last tau..

♥ p a a n i ♥ said...

kelakar..hehehe kreatif.

Cikpuan rara said...

hehehehe dorg ni mmg kan.noty tol.

Yatie Awang said...

akak langsung tak pernah tengok

akak datang dari blog baru

**::CIKNUURUL::** said...

hahahahahaha,.sape la punye rajengg tahap pak aboon tu ek,.kui3,..

Anak Wak Mail said...

hahaha,,pengaruh tentang dhia betul..:)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan