Sunday, October 30, 2011

Final Piala Malaysia + Semi-Final Badminton Super Series... Layanzzz

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Malam tadi tido dengan penuh kekecewaan *tipu* penyu menangis malam tadi.. huhu.. tak pe la bukan rezeki kan.. Ticer sokong team yang menang la.. ahaks! Dan-dan sokong team yang menang.. Tak dinafikan team Azraii Khor memang mantop... Tak sangka sentuhan Hai-O menjadi malam tadi setelah beberapa kali percubaan menanduk bola ke gawang gol... 


Pink okeh? So sweet.. hoho
Lepas nengok acara peyampaian hadiah untuk juara Piala Malaysia tu Ticer sempat jugak nengok badminton semi-final antara Lee Chong Wei dan Chen Long (erk betul kot nama ni).. sebenarnya tak tau pun ada game... saja-saja je buka astro Supersport malam tadi... Datuk Lee Chong Wei Berjaya mara ke final. Tak dengar lak dia jumpa sapa kat final nanti... sebab time tu dah berkira-kira nak tido...

Apapun rasa puas hati la tengok game LCW malam tadi biarpun rasa seriau je takut dia kalah... Game ke 3 tu memang superb... dia tak bagi peluang dah pada Cheng Long...  Ye la takkan sampai ke sudah nak bagi kemenangan free kat orang ye dak...? harap-harap kalau dia jumpa Lin Dan dia dapat kalahkan pemain hebat dari China itu...


Orang lain dok ulas pasal final Piala Malaysia.. Ticer sibuk pasal badminton... apa leh buat team kegemaran tewas.. apapun kalah menang tu adat permainan kan..  

:.. Ermm Sharbini hensem aa malam tadi..muahaha tetiba... Hai-O hebat.. nama Azraai Khor Abdullah femes lagi... ;)Tahniah Nogori 9... senin cuti ehh?


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

7 geng suka bebel:

ArulchelseA said...

negeri menang punya...kih kih kih

qasehraihan said...

eh awak minat sharbinee gak eh..mmg dia ensem ek mlm td..nuahahaha...hehe

Syuxer said...

lin dan tarik diri..huhu..x best ar final takde dorang hehe..

nismilan power..semangat dorang tak putus asa..hai-0 memang tok bomoh..tiga kali final tiga kali dapat julang piala hehe

Yatie Awang said...

akak pun minat sharbine, rupa dia macam fahrin kan? hahahhaha...

Gen2Merah said...

memang hebat,... saya lepas game tu terus layan Datuk LCW... memng puas hati kan dapat tumbangkan Chen Loong... oada muke dia berlagak sangat.. ehehe


Salam Kunjung mengunjung. Salam Ukhuwah. Singgah-singgah la blog Gen2Merah kalau ada kelapangan ya.. (",)

ZWAN SABRI said...

Zwan pown sokong Penyu jugak.. sedih gila bila penyu kalah.. btw, naseb baek chowng wei pengubat kegembiraan.. ;)

MySuaraBlog: Yeay! Dah Konvo Diploma..

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..mentang2 ah team laki~
penyu kalah. kekeke~

p/s: senin bila nih ticer? haha. minggu dopa n ka?

:p

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan