Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday ke nih?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...





Buku yang dibeli dengan harga promosi... harap dapat manfaatkan masa dengan membaca ensiklopedia ni... ada banyak bahagian solat di dalamnya... penerangan yang serba ringkas beserta tunjuk cara berilustrasi.. J

:.. Sorry busy sangat sejak berpindah ni... ada masa free nanti Ticer lawat korang balik J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

5 geng suka bebel:

aimie amalina said...

alhamdulillah =]
cam besh jeee buku nihhh

mykhalis said...

Khalis ada yang nipis2 je.. hehe

syaz@rozelt said...

mcm menarek..nnt nak pinjam..hehe

kokser kokdam said...

brapo rm..?

budak penjara said...

nk try cari kt mso de ke tak

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan