Tuesday, August 7, 2012

Harap semuanya ok... :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Orang gomen dah mula check slip gaji. Dalam slip gaji memang bonus dah masuk... dalam akaun 9hb nanti baru dapat bonus tu.. Manfaatkanlah rezeki yang diterima itu dengan sewajarnya okeh.. jangan lupa ucapkan Alhamdulillah dan bersyukur dengan rezeki yang ALLAH kurniakan...  

Hari ni bakal bertolak balik ke tempat menabur bakti. semalam cuti Nuzul Quran tapi hari ni baru balik ke tempat bertugas sebab tambah cuti rehat sehari. Sepanjang percutian singkat hari tu dapat la berbuka puasa bersama family mertua.. tak tau pun MIL tak berapa sihat.. Mr.Zauji tak gitau sebab katanya MIL yang tak benarkan.. takut Ticer risau.. Ye sangat risau sampai sanggup keluar ke kedai beli ubat... harap-harap turunlah kandungan gula dalam darah tu nanti... Pernah dengar ubat / minuman Raja Herba? Ustajah mama memang consume minuman ni.. Dulu ustajah mama pun tinggi juga kandungan gula dalam darah.. selepas minum air ni Alhamdulillah dah makin ok... tapi still kena pantau dan jaga makan minum semua..  Silap makan ha mula la mendadak balik naik... Takpela kan.. kita manusia ni kena mencari ikhtiar.. kan setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati :)

Ni la minumannya.. 

Apapun sangat berharap kesihatan MIL semakin pulih sebelum tibanya Syawal. J

:.. Hari ni dah masuk 34 minggu... mengira detik dan waktu.. excited + nervous..



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

qasehraihan said...

alhamdulillah...tak sabarrrr..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/persoalan-harga-tudung-fareeda.html

Mila Ahmad said...

semoga cepat sembuh !

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

ticer.. ticer.. dh lame x singgah cni... ble ticer kawin?

~~Ticer Wann~~ said...

@qasehraihan tak sabar apakah? tak sabar tunggu bonus lettew :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Mila Ahmad aamiin harap2 camtula

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnu Kassim itula mana awak menghilang? dah 8 bulan lebih dah kawen... :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dah x lama tu kira detik.. tup tup dah meletup.. apapun smga U'r MIL sihat sejahtera

~~Ticer Wann~~ said...

@THE LEKAT LEKIT STORY hehe tu la..dah tak lama je lagi.. :) aamiin moga camtu la hendaknya.. :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan