Monday, July 19, 2010

Welcome 2 the world of blogging

Salam... ermm... dh lama sebenarnya berkira2 nk ada blog cm org laen.. tp dunno where n how 2 start.. so as the first step as the new comers to this field aku try la wat sesimple mungkin n akn edit n update from time 2 time... erkk mintak jasa baik kengkawan utk tlg apa2 yg patut utk mencantikkan lg blog eden ni...

Np wat blog? byk sbb... and antara sbbnye nk share pengalaman yg secubit cuma ni dalam bidang pendidikan... n mgkin jgk bleh kongsi pengalaman yg ada ni dgn org laen...

2nd thing is... to isi masa lapang aku (uii bahasa rojak nih..hrp diampun la)

3rd thing is... nk improve my writing... sbb minat aku dr sekolah adalah menulis... even hasrat utk menjadi penulis novel xkesampaian mungkin aku bleh bercerita n mengasah bakat penulisan dlm ni.. ermm sapa tau kn? :)

4th thing is.... nti la aku fikir... dh xingat apa sbb aku join bidang ni... :)

so that's all 4 today... happy reading :)
Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Syuxer said...

owh mula2 ticer wat blog..guna bahasa rojak..takpe..it's ok asalkan boleh difahami heheh..:)

memang betul first time kita nak berblog,mesti kita nk wat dia sebagai diari maya,kongsi pengalaman2 dan sebagainya...

yela nanti dah publish n tahun depan nanti boleh baca ia balik..gerenti kelakar heheh..;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer haha time tu bahasa rojak menjadi pilihan... lama-lama cuba kurangkan.. :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan