Sunday, September 26, 2010

aku dh xnak

Penat......

Xmo dh ada apa2 relationship ngn mn2 lelaki

Bkn membenci mereka

Xsedikitpun ada perasaan itu

Cuma benci bila disakiti

Benci bila dikhianati

Kerana kesakitan itu aku yg perlu menanggungnya sendiri

Kerana aku seorang yg ssh menerima pengkhianatan dalam perhubungan

Biarpun hanya berkawan tp pedihnya tetap sama bila terluka

Aku mau menyendiri

Mengubati luka dihati


~~sblm ni aku pndi nasihatkan org...alih2 aku yg terkena~~


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

diriku said...

take ur time..insyaALLAH ada seseorang yg lebih layak menanti =]

~~Great Teacher Wann~~ said...

diriku: yup... dlm proses menenangkan perasaan... baik sgt kot smpi org lyn cm 2.. hehe

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan