Sunday, September 19, 2010

UPSR

Esok aku kena ke SJK (C) Chun Hwa Lawas utk taklimat UPSR.. ni thn pertama aku jaga peksa.. xpela amik pengalaman n peluang yg diberikan... problem sket bila xde transpot ni ha... dok pk nk g ngn apa nih.. huhuhu...

Kwn aku yg kena jaga peksa kt Lawas jgk.. Ketua dia dh called.. tp aku xde pn..adoii nmpknye kena berusaha sendiri la nih...

Esok cadangnya nk start puasa..hmmm... ssh gak kalau nk bermalam kt umah mmber..mesti dorang kalut2 nk prepare juadah berbuka aku even aku bkn jenis org yg perlu mkn nasi.. sekadar biskut pn dh cukup..tp biasa la bila dh ada tamu yg dtg mesti nk dihidangkn mknn yg best2.. ni problemnya..aku xnk susahkan org...

Kalau nk berulang alik boleh jak..tp dgn apa?? mn ade public transpot kt sini... duhhh...

UPSR- 21st-23rd september... tetiba cm nyesal lak aku isi borang pengawas peperiksaan..huhu..kalau xisi aku xde pening2 pk nk g ngn apa esok smpi khamis nih... owh Tuhan bantulah aku..ringankanlah beban masalah ni...... moga ada yg baik hati bg pinjam kereta dorang utk tempoh 4 hari itu..... amiin.....


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

diriku said...

best jg budak exam ni..blh tgk budak wt2 stress xleh jwb soalan..he2

~~Great Teacher Wann~~ said...

haha mmg best... smpi tersengguk2 dorang jwb exam..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan