Friday, October 1, 2010

Addicted

Pdn muka saya!!

Kan dah ngantuk!!

Maen lagi

Maen lagi

Xhabis2 ngn maen game

Sapa suh tunjuk cd game 2 kt aku

Haa kn dh addicted...

Waaa sungguh mengantuk

Ni haa game yg aku layan selamba je semalam
1   
2  
3   
Setakat semalam br 3 game ni aku layan... ada lg beberapa game dlm perhatian...dh dtg blk kegilaan aku nih... haish



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

diriku said...

he2..minat main game ek..jarang dgr pompuan minat main game ni..

~~Great Teacher Wann~~ said...

ye ker? haha sy mmg giler main game...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan