Friday, December 10, 2010

sy sgt bekenan ok?

stress

nmpk 1 jubah yg sgt cntik tp utk preggy woman

bleh x wat2 xtau ja beli... 

warnanya mmg menarik....

dia punya design 2 mmg la taste aku...

huhuhuhu tanya my fren dia siap gelak2 lg

hampeh sungguh

huhuhu...tgh menyabarkan ati n jiwa raga nurani ni....

wahhhhhh np saat2 ni plak mata leh tebekenan sumthing yg xsesuai ngn diri sndiri nih.... 

huh sungguhla stress.... 



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

3 geng suka bebel:

deqlis said...

beli dik jgn tak beli... tak rugi punbeli..

akak pun kadang2 camtuh..beli baju baby sedangkan bby lum ada lagik..tp sebab suka tgk hehe..

baju pun pernahgak masak bujang2x dl2x.. hehe..
beli jerk..n pakai jerkk hehe..

Anisya said...

beli je.. ala rilek je

~~Great Teacher Wann~~ said...

deqlis: hehe... ye ke kak? makin menjadi2 plak sy ni..pantang tgk jubah... adehhh....
anisya: :) 2 la nk wat rileks gak ni... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan