Sunday, February 27, 2011

Dari malam tadi membawak ke hari ni...

~Ohh apakah? tetiba je kan?


~Malam tadi mengkebek2 blog orang amik ilmu sket... banyak ilmu yang saya dapat... ilmu yang boleh digunakan utk blog saya yang xbaper nak cun macam blog orang lain...


~Actually jeles sebenarnya...jeles sebab apa? bila saya bw kat blog orang saya tengok header dorang comel2 jak... cun melecun gitu....


~So saya pun ikutlah tutorial yang diberi dengan murah hatinya oleh beberapa orang bloggers... and hasilnya... tadaaa.. cute tak? ok la kan untuk beginner cam saya yang baru nak berjinak-jinak ngan software yang ada..


~Penat tau nak hasilkan header cam ni... puas mengedit... memula tu macam dah nak give up dah..hee orang baru belajar kan so terkedek-kedek sket la.. bila dah arif lagi bijaksana ni hah excited lebih la pulak... adoyaii...


~Naper ntah tetiba boleh lekat pink kaler plak kat header blog tu.. emm maybe sebab nak matchkan ngan layout kot... ok tak ni? ok kan je la... huhu...

~Ni lah hasilnya pas berhempas pulas... hoho malu la kalau orang yang terer baca statement berhempas pulas 2.. padahal orang laen buat pejam mata ja... :)


~Puas hati la setakat la ni... so saya pun dah ada header blog macam orang laen even tak secun orang laen nyer blog.... :)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

wah!!! dh header cantik2.. ^_^

Terkini : dah cashout nuffnang ^_^

~~Ticer Wann~~ said...

kak zanna: yer... header wat sendiri ja.... :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan