Saturday, February 26, 2011

tak mahu FB dah

~Rasanya la kot.. merajuk? kecik hati? sakit jiwa? jiwa kacau?


~Takdak la.... cuma rasa malas nk berFB dah... rasa makin banyak masa dihabiskan dengan menulis blog and berblogwalking ke blog-blog orang lain... lagi best sebab banyak benda n maklumat yang boleh saya perolehi... cewah...

~Deactivate FB account? mungkin tak la... coz ramai kawan dari sekolah sampai la ke U dulu dalam 2... kalau deactivate camna nak contact2 IF ada sumthing good yang saya perlu share ngan kengkawan...


~Tengah meremove friends... bukan niat menjadi kejam cumanya bila saya check balik friendlist saya ntah sapa-sapa la yang saya approve... haish... dah la gitu dorang add saya tapi tak say hi, hello, assalamualaikum pun kat saya bila saya antar mesej pun tak berbalas..bukannya apa cuma nak tahu gerangan orang yang nak menjadi kawan saya.... IF nak berkawan buat cara eloklah... FB bukan satu platform untuk bertanding siapa ada friendlist paling ramai... lainla kalau awak tu (saya ke?) penyanyi/ artis tersohor cam Heliza Helmi yang bermata bulat 2.. ihiks.. 


~Sejak dua menjak ni memang dah jarang parking kat FB coz dah addicted ngan blog-blog yang saya jumpa... rasa release my stress dapat baca tulisan orang... :) kalau online FB pun cuma jadi pemerhati dalam diam and komen apa-apa yang patut je... (cewah...cam betul la 2)



~Erm... so disebabkan saya taip nama Heliza Helmi....ni lagu dia yang terlatest (uik buleh ka cam ni?) ni pun saya tengok dalam FB dia la... so nice bagi saya...lagunya hepi2 je... enjoy sangat...
jom tengok

~Credit 2 Incik Google

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

me too luv blogging..huhuh~~


Terkini : Dah Bayar Saman ker?? ^_^

~~Ticer Wann~~ said...

kak zanna: hehe...terus addicted lak sy ngn dunia blogging

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan