Saturday, February 12, 2011

Saya jeles


~Yeap mmg jeles pn.... jeles tgk kwn2 smbung bljar... n dh ada yg wat PHD dh pn... huhu sy? jgn kata PHD... master pn xda lg.. memula dl sblm keja bkn men bermangat2 nk sambung master...alih2 dh pegang duit ni smgt makin luntur lak...


~kt skolah pn ada surat ofer cegu2 utk sambung master in education... teringin la jgk nk apply tp ats sbb2 tertentu sy hold dl... saya blm disahkan jwtn... how? thn ni da thn ke 3 dh ni....huhuhu lmbtnya... call putrajaya dorang dh xnk jwb call dh...huk3...


~moga smgt yg ada ni xkn luntur dimamah usia n masa (hohoho ayt buku sudah)


~haish makin tua (uik tua ke) rasa capacity otk nk menyimpan maklumat pn makin bekurang tp bila melihatkan semangat yg ada pd kwn2 yg laen maka sy perlulah ada smgt mcm dorang..~


~Fizah
~Bit
~Fid
~Helwa
~Kak Epi
n byk lg rakan2 yg len dh berjaya further their study... hrpnya peluang sy akn muncul slps ini... :)


credit 2 google


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

Nancy Poh said...

Hee..gua, Bsc pun msih blum hbis..hmm..bagus la dok sambung master n PHD nnt..yg penting niat tu dah ada..tinggal nak work on it lagi kan..ciayok ciayok!!

Entry Semasa:
Meninggal Selepas Ciuman Pertama

~~Ticer Wann~~ said...

nancy poh: hihi... yeahh hrp smgt yg ada ni berkobar2 la... :)

Nisya said...

rilek la ticer.. aku yg amik skrg nipun dah nak withdraw dari uitm.. kena komitmen yg tinggi.. nak try yg dekat2 je mcm upm/ukm... inshaallah suatu hari nnt hg boleh nya...

~~Ticer Wann~~ said...

nisya: hope so... amiin...mmg sblm ni dok survey2..rasanya nk amik education kot... tp syg plak ngn poli.science ni... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan