Tuesday, February 8, 2011

rindu kt geng VIVA (uii cm ganeh ja)

~Mlm td sblm berjaya melelapkan diri smpi ke pg....belek2 blk gmbr time KPLI~~

~~ sgt la rindu ngn semua 2...cm nk p blajar blk ja...even stress sbb 4 years course diambil dlm bbrp bulan jak tp tetap maintain hepi.... assignment 2 setiap ari ada... ari ni dpt..esok dpt lg... smpi pnt nk menaip... n smpi la mata ni jd mata panda dek berjaga n fokus lebih kat lappy~

~~pas praktikum mmg free gila... kena dok luar gak sbb xdpt hostel... serius best kwsn 2.. siap ada guard lg.. 1 umah dok 9 org (cmpur ngn opsyen pemulihan)..ramai kn? tp bertembung cuma time bekfes, pas abis kelas n waktu mlm time lepak2 tgk tv.... luas umah 2... mmgla best sgt...

~~G IPG nek my VIVA... smpi terlekat geng VIVA... asal sebut VIVA ja teringt trademark Rajnikanth (pelakon citer Tamil yg meletop 2)..slalu wt trademark 2.. haha... K.ayu, K.intan n K.ana really miss u all... ssh pyh sesama... stkt slh fhm 2 biasa la.. kalau xdak slh fhm bkn berkawan la nmnya... sgt merindui kalian.... bila la nk jumpa nih... ~~

kt sini la tmpt berteduh kami....




~gmbr VIVA? ermm xde lak dlm simpnn... ~


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Nisya said...

Bestnya.. Haha aku pun nak buat sesi teringat gak la..

~~Ticer Wann~~ said...

nisya: sila sila

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan