Monday, February 14, 2011

Untuk kawan saya

~Dlm kelas....2 masa sblm rehat... kena ajo subjek kajian tempatan...subjek yg kdg2 students enjoy sgt2 kdg2 dorang wt cegu dorang ni ckp sorang2 bila kena kt tajuk bkn pilihan.... buleh plak depa wat cenggitu.... ish ish ishhh~


~MMg kebiasaan sblm discuss topik baru si cekgi ni wt soal jwb sket..lbh pd pop kuiz.. yeahh part ni ank2 sgtla bersemangat waja terus berusaha..rakan muda! (pehal leh masuk lagu rakan muda lak ni)dr 1 soklan ke satu soklan... cegi ni plak jenis xpueh ati kalau masih ada student yg xjwb soklan (kejam dak?) bebudak yg dh jwb ni pn xpuas ati sbb si cekgi ni xlayan bila dorang angkt tgn nk jwb... mn nk lyn asyik muka sama je nk jwb.... :D bkn menidakkan kebolehan mereka tp sebolehnya nk jgk tahu students yg xangkt tgn 2 fhm ke x pengajaran yg diajar selama ni... ;)


~Pastu smpila saat2 nk tutup soklan cegi ni bg soalan terakhir.... n dia terpandang sorang student yg nmpk mcm nak jwb tp mgkin takut jwpn dia salah.... dgn penuh kondifennya cegi ni pgl la nama dia... "Nuha...jwb soklan" hoh 1 kelas gelak... nama student 2 Nuriha...tp sy bleh pgl nama kwn yg pakai nama Nuha... hadoii...mmg "GILA" la nama kamu Nuha... dh 2 mgu dh tersasul pgl nama ko dlm kelas... bebudak pn da nek pelik..pe kena cegi depa ni xpasal2 asyik pgl nama yg sm... last week dh pgl sekali.. this week lg sekali... hohoho sungguhku termalu dlm kelas td...


~Nuha..nama hg mmg "berhantu"...haishh...~

erk kalau xsuka aku boh gmbq ni hbq naa...t aku delete




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

nuha abd aziz said...

wah.. ade lagi gambar tu.. tak kisah je.. teacher wan rindu sgt kat saya tu.. ~wink~

~~Ticer Wann~~ said...

nuha: haishh xtau la... kalau mgu dpn still pgl nm hg mmg aku kena p kt hg la ni... kui3

nuha abd aziz said...

mai2.. boleh bergosip lagi..

~~Ticer Wann~~ said...

haaa t aa aku smpi...kena set date btoi2

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan