Wednesday, August 10, 2011

Tengah-tengah malam line superb...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Penangan nasi + ikan bakaq + air asam= tido awal kemain... pastu kul 2 pagi terjaga.. ha dah terkebil-kebil tak tau nak wat apa... lepas setelkan apa yang patut, hantar mesej kat kawan.. sian dia kan.. dok chat sorang-sorang padahal Ticer dah selamat ke alam fantasi..

Memandangkan mata bulat je kan so... online SAPS.. Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah.. semua kena online pulop sekarang ni.. dah canggih kan.. masa online kat sekolah sangat la lembab.. so amik peluang yang ada pukul 2 pagi tu untuk setelkan markah students.. pehhh laju lak.. maklumlah tak ramai yang online kan..

Yang ni la Ticer kena buat.. nak tolong? 
Setel dah markah English dan Muzik year 2.. so nak kena key-in markah untuk Sivik, Kajian Tempatan dan English tahap 2 pulak.. kena nunggu cikgu kelas dorang update nama students dulu... tengah bersemangat waja ni... kang kalau semangat yang hilang habis la.. lambat la Ticer nak mengisi markah tu...

Kengkawan...sorry yer ada yang Ticer tak jejak blog korang... slow-slow la Ticer pegi nanti okeh? Rasa tahun ni tahun paling busy kot.. dan tahun paling letih.. sokmo tido awal.. J


Pastu...Ticer selalu tengok yang ni... hehehe... dah la Syuxer tepek video dendang perantau... buat Ticer lagi tak sabo nak kelik... :D

:.. Adik hero kat KL dah selamat sampai kat umah.. wahh sangat jeles.. :D


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

ZWAN SABRI said...

bagus jugak terjaga pukul 2 pagi sebab at least boleyh key in data2 markah tu kan.. ;)


MySuaraBlog: Friend Page di Facebook

ArulchelseA said...

uikk tk sabar jugak nak blik kg ni..thn ni naik frflyy...kih kih

syaz@rozelt said...

rajennya..nie tros saho ke??hihi

Syuxer said...

yeah memang online laju tengah pagi2 buta coz tak ramai sangat orang online heheh..eh xpe ticer..settle kan yang lebih penting dulu..hehhe..

hahahah saje je syuk tepek video tuh..bagi semangat..

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI ha'ah..pastu terus saho... tapi ngantuk gak aa.. macam melawan fitrah plak.. :D

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hehehe Ticer balik ni FOC :D

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt ha'ah sahur terus

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer sangat bersemangat okeh... haha... rasa tak sabar2 nak balik

Anak Wak Mail said...

wahh..syokkan main tenet malam2..:) tak de pesaing..:)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mailyeah.. mmg pun... rasa bebas ja..cewah

aimie amalina said...

ayooo..ticer..sedapnye menu buka pose..heee...=p

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina heee dah teringin kena la usaha kan.. kui3

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan