Thursday, August 25, 2011

Tercabut bahu.... huhu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Status sekarang: dah check in di tempat penginapan di KK... esok pagi bakal bertolak balik...

Ada berita menggembirakan lagi... sebelum tu kan nak tepek gambar sket.. ;)

Banyak tak beg Ticer? 1 beg besar, 1 beg sederhana 1 beg kecik n 1 begpack.. gilak kan? Well Ticer perlu mengangkut barang semua balik Kedah sudah.. sebab? Ticer ditawarkan pertukaran ke Selangor... KPM sedang melakukan penempatan semula dan insan terpilih ialah guru-guru yang memohon untuk pindah pada Jun lepas... untuk daerah Ticer ni kalau tak silap ada 2 orang je yang ditawarkan untuk pertukaran ni... memang senget la bahu ni nak angkut semua beg ni... huhuhu...J

Lepas raya still kena pegi sekolah... dalam waktu tu Ticer mungkin akan tahu keputusan pertukaran tu.. maksudnya tau sekolah mana yang Ticer akan mengajar seterusnya... doakan Ticer dapat sekolah yang senang untuk Ticer rempit balik Kedah yer...

:.. Alhamdulillah doa insan-insan tersayang telah terjawab... J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

EYFAalias said...

amboi. mcm lari rumah jeee! ehhehee

dee said...

wahhh! best of luck! :)

ArulchelseA said...

selamat balik kampung..sy blik ari selasa ni.. kih kih kih

Saiazuan said...

blk kampung? ave a save journey ;)

ZWAN SABRI said...

wah! dah dapat balik n stay semenanjung.. bagus2.. at least x payahla nk terbang klaw nk balik kedah kan.. ;)
alahai, kesian ticer nk kena angkat barang yang banyak tuu? hurrmm, ini tandanya, ticer kena cepat2 kawenlaa.. baru ada bodyguard yg boleh tlg ticer angkat barang2 tu suma.. hehe


MySuaraBlog: Segmen Di Mana Anda Beraya Tahun Ini Bersama Phat Corner

anamizu said...

waaahh byknye..hehe
tahniah berjaya dpt mohon tukar..
hadiah raya kot tu..hehe

yatie Awang said...

selamat pulang ticer, wahhh!!! bestkan boleh tukar ke selangor, taklah jauh dari kampung

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias ni bukan lari rumah... ni lari negeri :D

~~Ticer Wann~~ said...

@dee makasih :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA ari selasa? bukan da raya ke time tu :D selamat balik jugak

~~Ticer Wann~~ said...

@Saiazuan alhamdulillah da smpi.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI bodyguard? insyaAllah ada.. cuma bukan dalam waktu terdekat ni la.. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@anamizu alhamdulillah.. tu la.. rezeki raya :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang yaa betul tu :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan