Monday, August 15, 2011

Saya suka geng ni... :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Malam ni dah malam ke 16 kan.. korang dah buat tarawih? Sekejap je kan dah nak sampai ke penghujung Ramadhan.. andai panjang umur jumpa lagi kita tahun hadapan, InsyaAllah...


Ticer selalu terlepas nak tengok cerita ni... tapi syukurlah bleh tengok ulangan sampai boring.. :D korang tengok tak cerita ni?

Tahun lepas Geng Surau (alaa yang Beto Khusyairi belakon tu.ye ke?)...  tahun ni Geng Mengaji pulak.. serius la selalu terlepas dek kesibukan melanda (sibuk pe dia pun tak tau la) tapi terubat sket la sebab bleh tengok ulangan... ceh ayat tak menahan

Last week kalau tak silap hari Sabtu kot Ticer tengok ulangan ni... hadeii senak perut gelak-gelak... dan ini scene yang Ticer suka amat... tak tau la.. even kelakar pun tapi ada nilai moral disebalik cerita ni... Tak pernah lagi mengaji camni.. siap rotan semua.. masa sekolah dulu gi kelas KAFA kat sekolah je waktu petang... 



:.. Apa nilai moralnya? Korang layan tak cerita ni? Ke korang layan drama Moreh? :D best la cerita santai-santai macam ni... J

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

Syuxer said...

syuk dulu2 pernah mengaji time2 maghrib..:)..memori kembali terungkai..best dapat naik basikal sama2 dngan member gi rumah tok guru untuk mengaji heheh

Arpiiz said...

kita pun sibuk juga, tapi tak tau apa yang disibukkan.huhu

ZWAN SABRI said...

x sangka ticer ni pown suka layan2 drama kan.. tapi mmg best pown drma tu.. lawak2.. ;)


MySuaraBlog: Penyakit Makan Benda Pelik

Miss Tira said...

Sekarang ni ada ke lagi rotan merotan ni. Silap rotan naik mahkamah. Tu sebab mentaliti budak-budak sekarang lemah :)

yatie Awang said...

kakak pun macam tucer juga selalu terlepas citer tu...tapi memang seronok tengok

ArulchelseA said...

best cite geng ngaji tu.... apa lagiiiiiiiiiii... dindinggggggggggggggggggggggggggggggggggg kih kih kih

rara pinkmafia said...

kikikiki rara pon suke tgk gak cite ni.

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer sebelum ke kelas KAFA belajar ngaji ngan ustajah mama... wuu sebijik macam tok imam tu.. takot oo.. tapi sebab ketegasan tu terus dapat baca Quran di usia muda

~~Ticer Wann~~ said...

@Arpiiz hehehe sibuk dengan urusan masing2

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI suka layan drama jenis santai-santai camtu... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Miss Tira tu la pasal.. rotan2 sekarang dah tak relevan

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang yup..sangat best kan kak?

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hik3... ke dinding tu yang kelakar tu

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia best sangat kan

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan