Friday, August 5, 2011

Apa kena la gamaknya ehhh?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….

Kaifa haalukum?  Selamat Hari Jumaat.. J sudah habis seminggu persekolahan.. kejap je rasanya…
Tak de apa nak cerita.. Cuma ada sket kejutan… tak tau la bekalan elektrik terganggu ke apa.. tapi memang ada sumthing happen dalam gambar ni.. hmm…

Bukan  gambar ni… ni gimik ja.. hehe.. scroll lagi….












:D bahaya nih… hati-hati okeh? Senda gurau di pagi Jumaat J

:.. Habis sekolah sudah… apa mau buat??


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

34 geng suka bebel:

Anak Wak Mail said...

haha,,bolehlah main camtu...caitt..:P

iPai said...

habis sekolah, rehat2 laa ticer .. hehe

ganas gambar tuh .. hahah

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

haha..bayangkan kalo betol2 ade ticer? hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha... bleh la kot...

~~Ticer Wann~~ said...

@iPairht pun sudah... :) ganas ke gambar ni? haha

~~Ticer Wann~~ said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ kalau betul2 ada hmm mesti glemer negara kita ni.. ahaks!

yatie Awang said...

wahhh!!!bestnya nampak, akak pun dah lama tak main mainan ni, teringin pulak rasanya hahaha

nadzrin_05 said...

heheh ~ bahayanyaaaa :D

Shamsuddin Amin said...

haha...
mmg bahaya ni... kena hati2...^^

Bella Bell said...

comel la gambar tu :)

sifu im said...

tu mesti eletrik pompuan kn??sbb pompuan suka men lompat2 tali..dan tym kecik gak aku penah gunting tali getah diorang..haha..jahat giler tym kecik

syaz@rozelt said...

hehe..penah tgk gambar tu..kelakar kan..ticer hbs skolah..syaz hbs opis..hehe

ukhti syikin said...

alhamdulilah.. kami sihat.. harap ticer sehat juga .. hehe.. selamat berbuka ticer <3

tia @ Ini Kisah Tia said...

aik , boleh lak cenggituuu . huhuuu .. cdah cuti sekolah? haa , balik kampunglah Ticer :D

mykhalis said...

wahahha..jgnla terjadi kat kampung khalis.. hahaha.lawak lawak

Cik Gee said...

haha! giler dasat gambar.. oh ye, camat bercuti ticer.. ^^

ArulchelseA said...

lawak la..bleh lak jd macam tu.. cuak aku..kih kih kih

schaze zainn said...

hebat la bleh main lompat tali tu! haha

happy holiday ticer! xP

cikguden said...

patutla terganggu. rupanya ada duk main2

.m y z. said...

haha boleh pulak main skipping! :P

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang jom kak kita main

~~Ticer Wann~~ said...

@nadzrin_05 hahaha tau xpe

~~Ticer Wann~~ said...

@Shamsuddin Amin bahaya sangat2

~~Ticer Wann~~ said...

@Bella Bell ahaks!! memang sangat comelll

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im time kecik-kecik dulu bebudak lelaki main je lompat cenggitu... eei jahatnya... selambe gunting tali getah orang... haishhh

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt hehe..ni pun tgk dari kawan la ni...

hari2 minggu cenggini busan lak...

~~Ticer Wann~~ said...

@ukhti syikin alhamdulillah.. ana bikhair aidhon... selamat berpuasa jugak :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis biarla...baru glemer sket

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia baru cuti ujung minggu Tia.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Cik Gee hik3.. memang la dasat.. :D thanks... cuti atas kertas jak ni

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hahaha kalau jadi kat kampung Arul jangan cuak tau ahaks!

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn hahaha dorang boring dok statik gitu jer

~~Ticer Wann~~ said...

@cikguden tu la pasal.. heheh

~~Ticer Wann~~ said...

@.m y z. dorang bosan kot :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan