Saturday, August 13, 2011

Berselera sungguh iftar tadi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah.... selesai sudah puasa hari ni...  hmm.. hari ni ada makan-makan bersama jiran tetangga.. haishh rezeki kan... memang mengenyangkan... sib baik la tak da segala macam kuih muih kalau tak kompom tak habis.. Ok.. ni yang Ticer and hosmet, ex-hosmet n kawan dorang makan... ;)


Nasi kerabu wif coconut shake.. yeahh tebabo... memang terbaikk... berat perut dan mata.. hadeiiii...

:.. Puas hati... akhirnya dapat makan nasi kerabu air tangan ore Kelate... tido lena sampai pagi la cenggini.. ;)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

10 geng suka bebel:

ArulchelseA said...

fuhh td buka ngan nasi kerabu je....kih kih kih

CikGu Ma said...

pecah perut ni kalo balun semua

Shamsuddin Amin said...

alamak... nasi kerabu...
pebret... huhu

sifu im said...

hye ticer..kn aku makan ko baru tau..haha

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA kenyang oo

~~Ticer Wann~~ said...

@CikGu Ma makan ramai2 xpecah perut la.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Shamsuddin Amin pebret gak nih :)

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im hoho.. ni geng cannibal ke ni? ahaks!

Miss Tira said...

Waa nasi kerabu original Kelantan made.. Huhuhu.. :)

P/s: Maaf lama tak melawat sini. Sangat sibuk baru-baru ni.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Miss Tira yeappp sedap hingga menjilat jari :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan