Tuesday, August 9, 2011

Rezeki raya..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Malam tadi dapat berita pasal bonus untuk kakitangan awam... senyum makin lebar la.. hee... bukan sebab nak berbelanja ke apa.. Cuma rasa sangat lega.. ye la sekurang-kurangnya bleh la tampung mana-mana yang kurang... Alhamdulillah syukur..

Boleh la kot prepare duit raya lebih sket... nak duit raya? Sila ke umah Ticer raya nanti okeh... :D
“* Kerajaan bersetuju membayar bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500 kepada 1.27 juta penjawat awam Persekutuan bulan ini.” SUMBER

:.. Rezeki dari Allah... syukur ke hadrat Mu ya Allah... 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

28 geng suka bebel:

CikGu Ma said...

sila hulur sket bonus tu utk aku sebagai student..hehehe..

rara pinkmafia said...

yeay rara dpt =)

norinaomar said...

alhamdulillah kan wan?
aku guna 300 je kot.selebihnya simpan untuk kawen.
bajet duit raya tahun ni aku kurangkan 50% daripada tahun lepas punya.lantak la kalau sapa2 nak kata aku kedekut ke apa..

Anak Wak Mail said...

bestnya..nak datang raya rumah ticerlah..nak mintak duit raya..ngeh3x..:P

cik sakdi said...

pesara kerajaan pon dapat kan ticer? maknenye abah pon ade duit lebih ni, kehkeh

~~Ticer Wann~~ said...

@CikGu Ma hahahaha.... takat sekupang bleh aa

cik aisha said...

rezeki utk beraya tu....:)

ZWAN SABRI said...

raya nanti, bolela ticer bagi duet raya manyak2 kat zwan.. HEHE

MySuaraBlog: Bergosip Di Bulan Ramadhan

mykhalis said...

boleh la wat GA.. kan kan?

Shamsuddin Amin said...

Alhamdulillah....
nak duit raye....!!!

iPai said...

alhamdulillah .. ayah saya pon senyum je bila baca benda tuh .. uhuhuh

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia ho yeahh raya sakan :D

~~Ticer Wann~~ said...

@norinaomar aku jua begitu... simpan untuk kawen gak :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail sila sila... hehehe

~~Ticer Wann~~ said...

@cik sakdi yeahh pesara jugak dapat :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI hahahaha... botak la gini

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis aiyoo tara pandai la ber-GA ni... huhuhu

~~Ticer Wann~~ said...

@Shamsuddin Amin hehehe... kena beraya kat umah aa

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiyeahhh... semua org senyum kalo dpt duit raya :)

~~Ticer Wann~~ said...

@cik aisha betul betul.. syukur :)

Nini Hartini said...

rezeki kan... mcm saya keje ngn PASTI..xde la bonus2 semua. hehe..tp InshaAllah nnt ada je yg bg sumbangan duit raya kt cikgu cikgi..gege

~~Ticer Wann~~ said...

@Nini Hartini insyaAllah rezeki Allah tu di mana sahaja... :)

yatie Awang said...

Alhamdulillah...tapi akak tak dapat...hihi

Syuxer said...

Alhamdulillah..:)..

bonus raya dan rezeki dibulan ramadhan..hope ada bonus hujung tahun pasni heheh

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang hehe..akk dapat rezeki raya lain plak..

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer amiinn... harap2 gitu la :)

aimie amalina said...

weee..bes nye ticer..
alhamdulillah =)

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina heee syukur sangat2

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan