Thursday, August 18, 2011

Tak patut la orang tu...kan?


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hmm... patut ke tak patut? Sian pak cik dalam gambar ni kan?




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

20 geng suka bebel:

ArulchelseA said...

kesian dia..kihkih kih

cucu umie said...

mmg sgt kesian.aishhh

yatie Awang said...

tak ada kerja kut yang belakang tu

Syuxer said...

berat molek kena ejek camtuh hehe..;p..

x patut x patut..hehe

rara pinkmafia said...

heheheheheh selumber je.

Marina said...

malu dier...kesian..

adan said...

ahahahaah... kesian jd referee..

schaze zainn said...

hihi.. tak pasal2 je kene xP

EYFAalias said...

amboi. gurau kasar!

sifu im said...

kahkahkah..org yg tulis tu la gurau bodoh

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA sian kan... haha

~~Ticer Wann~~ said...

@cucu umie agaknya makcik tu bengang kot.. ihiks

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang mungkin tu la keja dia kak.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer sangat nakal makcik tu.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia tu la pasal.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina dia xpasan kot.. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@adanreferee berat sebelah kot.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn ni kerja yang bahaya... haha.. silap handle game dapatla nota cinta camtu

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias tula... sentap hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im she expressed her feeling.. heee

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan