Wednesday, August 24, 2011

Kerja sebelum balik...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Have to finish marking all these papers before going back to my kampong... huhu





:.. Tolong la check kat Ticer... :D


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

ZWAN SABRI said...

Kesiannya ticer...
meh sini zwan tolong..
tolong tengok..
HEHE


MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

ArulchelseA said...

bak sini..sy main tanda je..semua dpt mrkah penuh.. kih kih kih

yatie Awang said...

bestnya nak balik kampung, bak sini nak tolong conteng

Brilliant Marjan said...

sama la ngn Ummi saya..cek elok2 ye..

~balik kampong ooo balik kampong =)

**::CIKNUURUL::** said...

selamat menanda ticerr,..cool2,..eheh,.

Cik Gee said...

ha meh nak tolog meh.. semua paper tu dapat tanda merah nanti.. ahakss.. voley??

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca suka tanda2 buku nie..meh ca tolong ticer nak? hehe,...

cikguden said...

dah siap. hehehe

Anak Wak Mail said...

waaa.bestnya main tanada2 kertas ni..i like!

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI ceh tolong tengok baik tak payah.. :p

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA waaa ni tak adil ni... haha..ada lak tanda semua dpt markah penuh

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang alaa xmo la conteng kak :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Brilliant Marjan puas dah mengecheck tp xsiap jugak

~~Ticer Wann~~ said...

@**::CIKNUURUL::** hoho cool smpi xsiap

~~Ticer Wann~~ said...

@Cik Gee menarik tu ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ next pape Ticer bagi ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@cikguden bestnyaa..xsiap lg.. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha t Ticer pos kt Rifhan

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan