Thursday, August 18, 2011

Hilangkan ketegangan isi benda online dengan.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

SAPS belum siap... patutla kengkawan kat semenanjung bising-bising pasal ni.. memang amat membengangkan dan menguji kesabaran wanita ayu betul.. haishhh...

Tadi menghilangkan ketegangan mengisi benda online ni dengan berdondang dendang bersama anak-anak tercayang... tak tau la Ticer yang excited sebab nak fly balik Kedah next week ke / anak-anak yang excited sebab nak beraya... Disebabkan ajar muzik (dah nama multitask teacher kan so semua subjek kena ada dalam otak la huhu) dan mood nak beraya dah nak sampai so Ticer pun ajar la dorang nyanyi lagu raya..

Guess what? Sambutan menggalakkan siap request lagu plak... Ni lagu yang anak-anak enjoy dalam kelas tadi siap berjoget sakan... J hilang sekejap kepenatan mengisi SAPS tu... tak teringat nak ambil video dorang tadi...  


:.. Preparation raya korang camna? Jangan membazir yer.. berbelanjalah dengan bijak.. J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

Zaujah Encik Mamat said...

wahh ... ni yg rindu adi ticer balik ni... rindu zaman jadi multi ticer hehe... <3

mykhalis said...

khalis takde baju raya lagik ni..camne nie??

dee said...

oooo org kedah :)

Anak Wak Mail said...

syoknya ticer..siap boleh naynyi lagu raya ramai2..haha..mesti ticer yang nyanyi paling kuat ni...:P

mrs redzuan said...

persiapan raya ala kadar jek...=)

CikGu Ma said...

aku xdan isi lagi..baru register subjek...ni seminggu tgh kusus kssr ni...huk3...penin aih nak buat macam2

~~Ticer Wann~~ said...

@Zaujah Encik Mamat silalah jadi cegu kembai :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis xpayah la.. bagi kat Sayf sorang sudah la

~~Ticer Wann~~ said...

@dee iyee orang kedah

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ohoiii sudah semestinya Ticer yang over ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@mrs redzuan yeahh biarlah ala kadar.. jangan membazir :)

~~Ticer Wann~~ said...

@CikGu Ma tak pa ada masa lagi :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan