Thursday, August 11, 2011

Nak try tak?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Emm... korang tak nak try ke menu ni? Tak pasti la sedap ke tak.. kalau korang teringin nak rasa resepi eksotik Ticer rasa bleh kot cuba.. Cuma sajian utama tu macam agak susah nak dapat la... sangat mencabar jiwa nurani kot nak tangkap menda ni...

Ticer tepek yang dah siap di masak je la ehh... jeng jeng jengggggg.....


Hehe... cam rasa tak sampai hati pulak nak letak hidangan ni.. takut nanti korang terliur... huhu.. tapi Ticer letak jugak sebab rasa nak jadi kejam sket.. J










Hmm.. amacam? Sanggup nak merasa? Ihiks...

:.. Pilih makanan yang halal lagi berkhasiat... 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

cucu umie said...

incya-Allah ayie tak terliur ticer..tpy kdng2 akan terliur juga..huhuhuhu

btw, kalo mknan tersebut..yie mmg tak snggup..haishhh xrela deh..

dzafira said...

Ini kepala buaya betul ke? Masak 3 rasa eh... Mcm sedap je... hehehe

Anak Wak Mail said...

erkk..kalau kepala ikan sedap la kot..kepala buaya ni,,tak tahu la ye..hihi..=)

syaz@rozelt said...

x halal nie ticer..haiwan 2 alam..hihi..

siti kektus said...

aih. ticer makan kepala buaya ke? apa rasa? hoho :p

~~Ticer Wann~~ said...

@cucu umie hahaha apsal tak rela plak? ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@dzafira hahaha betul la kot.. Ticer pun dapat dari FB je ni.. sedap ke tak tu tak tau la.. ahaks!! loya tekak plak nak makan

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ha'ah kan... hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt hee tu la pasal ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus haishh Ticer tak makan.. tolong promote je :D

iPai said...

euuwww ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiapsal ewww? mesti teringin kan? hik3

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan