Thursday, September 8, 2011

Bagai di pam-pam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Baru lepas setelkan markah students... punya la sedih nengok ‘hadiah’ dari dorang... haiiii risau plak pikio... dah la UPSR next week ja... hmmm....

Baru lepas memboncetkan perut... haha... datang sekolah je semalam cegu-cegu sini dah tegur muka nampak bulat... badan sedikit berisi.. pehhh baru cuti seminggu badan dah berganda-ganda naiknya.. balik umah je selera melambung tinggi tak tertahan-tahan... woo jangan baju nikah tak muat plak nanti... hoho tak pe masih ada masa nak turunkan balik lebihan berat nih...

Tadi ada majlis ramah tamah Aidilfitri... hoho makan jangan tak makan... adeiii... memang la sangat banyak makanan... Ticer makan gak... masuk rumah ke dua dapat makan buah mata kucing je.. sebab? Tak bleh nak masuk dah... huhuhu.... ni bukan berenti sebelum kenyang dah ni.. dah lari konsep... ni berenti bila terlalu kenyang... sampai so’oh / mengah sebab terlalu kenyang..gila kan?

Esok pun ada makan-makan lagi... huhu hebat tul la penangan raya ni... by next week dah kena rehatkan perut.. insyaAllah akan mula berpuasa.. sian perut ni.. pening dah dengan macam-macam makanan...

:.. Cepatnya masa berlalu... tak sedar dah masuk bulan September... ada 2 bulan je lagi... hmmmm cuak plak..


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

CikGu Ma said...

yaka bagai di pam2 sebab raya?bukan sebab hati tengah menhitung hari bahagia ka...hehehe..mesti nak nikah nanti nek berganda2...ekekeke

Anak Wak Mail said...

tak pe makan banyak,,asalkan hati senang..

2 bulan lagi nak nikah kan??

dee said...

selamattt!

~~Ticer Wann~~ said...

@CikGu Ma ya la sebab raya... wuuu jangan aa kata gitu.. baju tak celuih nanti jenuh aku

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail insyaAllah..begitulah perancangannya

~~Ticer Wann~~ said...

@dee :) mekaseh..

iPai said...

hee .. sama laa .. naik sikit je .. nasib tak naik banyak .. tak kesah sangat dengan berat badan, tp kisah lagi kalau kesihatan terganggu ..

wah ticer nak nikah ke lagi 2 bulan ? wah selamat2 ...

rara pinkmafia said...

hepy nya dye sampai bdn naik.adik rara pon trial spm ni.risau.

~~Ticer Wann~~ said...

@iPainaik sket tak pe la.. ni naik banyak amat... huhuhu...

insyaAllah perancangan gitu la :)

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia tu la pasal.. hepi sangat.. hihi.. ohh trial SPM ehh... all da best kat dia.. :)

noornazuha said...

salam syawal buat teman baru ek....n salam perkenalan

~~Ticer Wann~~ said...

@noornazuha salam syawal dan salam perkenalan jugak :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan