Monday, September 5, 2011

Tak tau nak letak tajuk apa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kat KLIA- menunggu flight seterusnya kul 2 petang.. adeiii bleh delay plak dah.... hari ni orang dah start keja.. Ticer masih kat tanah semenanjung.. malas? Bukan la... tak baik tau korang kata Ticer malas... time booking tiket sebelum raya hari tu tiket pada tarikh yang dikehendaki telah kehabisan... Alhamdulillah setelah berbincang dengan GB, Ticer dapat sedikit pelepasan ihsan darinya.. J

Kepada teman-teman...selamat bekerja setelah bercuti raya.. kepada adik-adik dan kengkawan yang masih belajar selamat kembali belajar.. jangan malas-malas okeh.. cewahh...


Serius la bosan dok termenung kat epot yang sejuk tahap kutub utara ni *tipunyaaa* ada sesapa nak temankan tak ni...

Debaran masih belum terjawab... tak sabar nak tahu jawapannya... jawapan apa? insyaAllah lepas dapat jawapan tu Ticer cerita okeh... takut kang cerita lebih-lebih tak jadi plak nanti malu je  kan...

Hmm..semalam dah buat HIV test... J syukurlah tak pitam semalam.. hoho... alah betul la bila masuk klinik/ sepital ni.. so balik sana nanti tak payah buat dah... dah setel part HIV test.. so apa lagi nak kena buat entah... memang blur tak tau mende nih...

:.. Perut dah main lagu Gemuruh dah ni... so kena pegi cari makan bagi memenuhkan tangki dulu...  tq sudi singgah dan baca.. J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

CikGu Ma said...

ish...jeles eh, baru balik...aku kat skolah ni...

nini said...

lek a ticer.....online dulu puas2...hehe

rara pinkmafia said...

selamat memulakan kerja ticer.hehhehe.hmm dh buat hiv test eh.ok lah tu.

schaze zainn said...

selamat kembali bertugas :)

Fathiah Hamim said...

semoga selamat semuanya ticer!

ZWAN SABRI said...

Buat HIV test? ticer da nk kawen ek?


MySuaraBlog: Hantu Bonceng Sempoi!

~~Ticer Wann~~ said...

@CikGu Ma apa leh wat tiket xdo..

~~Ticer Wann~~ said...

@ninihehe dah tahap pening dah asyik tgk skrin

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia tq.. ha'ah dah wat selepas dipaksa oleh si dia.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn tq... :) selamat bertugas jugak...

~~Ticer Wann~~ said...

@Fathiah Hamim amiin.. tq :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI ya..da nak kawen :)

yatie Awang said...

semoga selamat sampai ke destinasi, makan banyak2, cover balik bulan puasa hahaha

Anak Wak Mail said...

jangan lupa jemput saya makan nasi minyak ticer..:P

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang tak boleh kak... takut baju nikah tak muat nanti

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail insyaAllah :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan