Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday = Harga + Pembedahan? Erkk apakah?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...




:.. Erk... blog Ticer ada info gini ke? ahaks!


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

Mila Ahmad said...

ntah mcm xpenah baca jerk hehe...

ArulchelseA said...

hairan bin ajaib ni...

ZWAN SABRI said...

pembedahan batin yang klakar tuu.. HAHA

MySuaraBlog: Syabas PAS!

schaze zainn said...

haha schaze pun ade org cr keyword pelik2..adeh

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan