Friday, September 2, 2011

Sakan beraya, blog diabaikan....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama sangat kot tak menjenguk alam blog ni... sibuk + beraya + menambahkan berat yang berkurang mendadak selama puasa sebulan ari tu...
Siang tadi kengkawan time sekolah menengah dulu datang bertandang kat rumah.. sangat hepi bila berjumpa.. macam-macam cerita yang dibukak.. cewah... maklum je la yang datang tu semuanya solo-molo lagi...  so dok bergebang lama-lama pun tak da sapa yang marah... J
Then agak petang tu kitorang pegi beraya kat umah kengkawan yang lain pulak.. jalan biasa la... sangat sesak.. sempat la Ticer melelapkan mata sejenak... penat oo bersilat di dapur memasak untuk tetamu VIP.. cewah.. masak ke? Jeng jeng jenggg... poyo je kan...
Ni tepek gambar sekeping... hmm cer cari mana tuan punya blog? Ahaks!


:.. Apa cerita raya korang?


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

schaze zainn said...

waktu puasa berat turun sekilo jek.

lepas raya je berkilo2 naik =,="

p/s: schaze pun dah 3 hari tak update..hihi

najihah sahami said...

waa..syoknya beraya ngan kawan2..huhu..ntah dan merasa ke tak taun ni..T_T

siti kektus said...

raya kite seronok sangat, sebab dapat duit raya lagi. ekekeke ;p

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn sama aa... naik berkilo2... jangan baju nikah t tak muat sudah.. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@najihah sahami ni pun planning lama dah... alhamdulillah Allah mudahkan urusan pertemuan ni.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus wahh tak aci

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan