Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday: Nama anak...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Layan je la... sesi soal selidik nama anak untuk tahun depan...




Klik untuk pengembangan.. :D

Credit to Cikgu Noi





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

ArulchelseA said...

nama anak pun ada trend ek.. kih kih kih.. suka nama Mohd zukarnain.. kalau pempuan siti aishah..

Zaujah Encik Mamat said...

errr... yang pasti saya tidak akan mengikut trend insyaAllah.. saya nak buh nama anak pendek jer...

cam melor , melati,kenanga ,cempaka ..

senang anak nak eja.. cikgu pun tayah letih nak tulis panjang2 :D

iyan shazlind said...

suka nama yg maksudnya baik2 belaka..nama kan doa kita untuk seorang anak tu :)

dill said...

tahun ni kan, kawan2 saye ramai letak name anak Rayyan.

dill.

aimie amalina said...

hehehehhee
comei gileeee
macam2 name dh ha
hihihi

norinaomar said...

ahahahaha..sabo jelah ko Wan.

rupanya ada survey kat babycenter.com pasal nama anak ni.kita ni takde baby so tak pernahla bukak website tu.

Marina said...

marina pon tengah pk name anak ni...hehe

Anak Wak Mail said...

Aisy!nama anak buah saya..hehe

suka nama balqis!

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA aiwahhh sedap nama tu.. Aisyah? nama my ummi... hehe

syaz@rozelt said...

hehe..nie mmg kelakar..rase lately bnyk dengar name damia, dania, ryan..gempak kan name2 diorang..hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Zaujah Encik Mamat wahh klasiknya nama anak

~~Ticer Wann~~ said...

@iyan shazlind ya betul2...

~~Ticer Wann~~ said...

@dillsedap nama tu :)

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina tu la..nama pun ikut peredaran masa tu...

~~Ticer Wann~~ said...

@norinaomar hahaha biasa la.. aku suka benda2 menarik ni

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina haaa bleh la pilih nama ni :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail balqis.... hmmm nama bagus.. :)

Yatie Awang said...

nama ikut trend juga ek, kakak tak tahu pulak

schaze zainn said...

kalo buh nama anak sempena nama sendiri bleh tak? hihi

misalnya syazana the 2nd? kehkeh

NOOR FATIN said...

nanti lama2 lagi nama baru2 :P

cik sakdi said...

masa zaman kite,,nama semua nak fatin. kat kelas,, ade 4 nama fatin,kan da susah! huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt nama gempak tapi ada makna takpe la.. hihi..

~~Ticer Wann~~ said...

@Yatie Awang hmm mungkin la kot... hihi... tak mau la ikut trend nanti nama anak sama ngan orang lain tak best.. ahaks!

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn boleh kot... try la.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@NOOR FATIN tu dah semestinya... nama pun maju ikut peredaran masa

~~Ticer Wann~~ said...

@cik sakdi kalau camtu kena letak number la.. fatin 1 fatin 2 fatin 3... hihi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan