Monday, September 12, 2011

SMS cinta sayang..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Petang tadi dapat SMS cinta sayang... ewww mesti geli kan korang baca statement tak leh blah Ticer tu...

Ni haa SMS nye

Pelanggan dihargai, mulai 15/9/2011 semua pembelian reload dan pack permulaan prabayar akan dikenakan 6% cukai perkhidmatan yang berkenan

Ahaks! Korang dapat SMS cinta macam Ticer ni?

:.. Baru lepas nengok Cave of the Golden Rose.. dulu tengok serius je... bila tengok tadi bleh plak tergelak-gelak... hohoho.. ni entri tak de idea namanya... tapi jari gatal nak menaip


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

3 geng suka bebel:

rara pinkmafia said...

rara tgk jugak smlm.fantaghiro to mmg noty masa kecik.hehe

siti kektus said...

hari tu dah dapat dah, eksaited tau ticer dapat mesej tu. haha ;p

aimie amalina said...

hhahahaa
dpt jugaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan