Sunday, September 11, 2011

Boleh ke tak kita hebahkan?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari minggu yang tak tau mende nak buat..cewah.. padahal dah sebaldi baju disentalnya.. rajin kan? Hakhakhak... *muntahhh*

Sebelum merepek melebih-lebih, Ticer tepek rekod per-chatting-an bersama teman sepersekolahan Ticer...


Pasal pertunangan.. boleh atau tak di-reveal-kan pada umum.. wahhh terkulat-kulat gak Ticer nak jawabnya. Huhu bukan arif sangat... apa yang Ticer tau tak de la sampai tak boleh nak hebahkan pertunangan..namun ada yang kata lebih baik disembunyikan pertunangan dan dihebahkan pernikahan.. disebabkan nak menolong teman tercayang maka Ticer meminta jasa baik Incik Google terchenta ni...

Malas dah nak menaip panjang berjela.. Nanti orang tak larat baca.. apa kata korang klik je LINK ni, INI dan INI.. moga mendapat sedikit info..

:.. Sesiapa yang ada maklumat tambahan dipersilakan berbuat demikian... J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

Azroy Kassim said...

baa CAK!!

bak kata org tunang byk dugaan.. takut tak jd..

Tulus Sweet said...

Benda tu baik je...hehe

siti kektus said...

bila lah kite nak jadi tunangan orang ni. hehe ;p

EYFAalias said...

benda baik elok la heboh kan :)

Arpiiz said...

owh, baru tau tentang hal ni..huhu

ArulchelseA said...

tk kisah janji bahgia..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan