Tuesday, September 20, 2011

Cuti 3 hari + Open house situ sana sini

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Fuhh penat memvakum sawang-sawang kat blog ni... pe kabar korang? Sihat? Start Khamis sampai Ahad Ticer tak de kat rumah... pergi bersantai di rumah teman-teman... lama dah tak melepak dengan dorang... sebelum ni terasa jugak nak melepak bersama namun dek kerana sibuk mnguruskan hal students yang nak exam so niat tu terpaksa di-postpone sekejap..

Sepanjang bercuti di rumah kawan, banyak sangat rumah terbuka yang perlu dihadiri... sampai dah tak tau nak sumbat mana dah makanan tu semua.. open house bukan sekitar Lawas je tau... sampai ke Limbang tu kitorang pegi open house.. seb baik la bawak pasport kalau tak mesti tak bleh lepas border Brunei tu.... :D last rumah terbuka pada malam hari Ahad yang lepas... fuhhh... Ticer tak mampu nak pergi.. perut rasa panas dek menghirup kuah laksa Sarawak tak hengat donia... sib baik tak berulang ke toilet jak... kira tahan lasak jugak la perut ni.. cewahhh

Dannnnnnn selepas sekolah kejap lagi ada lagi open house.. adehhh... nak tak nak kena pegi la... dah jemputan kan... hoho...

Ok.. nanti Ticer update lagi ya... ada kelas nih... see ya..  

:.. Banyak tak open house korang tahun ni?


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

Yatie Awang said...

ala...makan free kena pergilah...haahaha...sementara masih solo ni bolehlah lepak ngan kawan2, nanti tak boleh dah

ArulchelseA said...

X banyak pun...sikit2 je..

siti kektus said...

Open house yg betol2 open tak p pon ticer. Beraya mcm bse je. Hehe

Anak Wak Mail said...

wahh..ticer,,makan je kerjanya..haha..makan elok2..jangan main makan semua je tak ingat dunia..nanti jadi cam saya demam..hihi..:P

Ibnushukran said...

wish u to be a good teacher and be smeone that give a real knowledge based on Islam.. Selamat mengajar ticer.. :)

ZWAN SABRI said...

Ingatkan kat semenanjung jer yang meriah ngan open house tp rupanya kat sana pown meriah jugak.. ;)


MySuaraBlog: Open Mindedla Sikit Derr!

~~Ticer Wann~~ said...

@Yatie Awang kalau tak solo tak leh dah ehh?? haha... sebab makan free la saya pegi kak... :D

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA oo ye ke? sini sangat banyak...

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus hihi beraya macam biasa pun banyak makan jugak kan? :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail alaa siannya... hihi Ticer ok lagi setakat sekarang... cuma sakit perut la sebab hentam ikut suka

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran Thanks... insyaAllah i'll give them the Islamic knowledge that I know.. hope that they woll be a good student as well as a good Muslim :) Pray 4 me ya...

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI raya kan sebulan..so sebulan la ada open house... huhuhu

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan