Friday, September 9, 2011

Cerita ni ada balik? Best!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Ramualdo

Fantaghiro

Tarabas

Ehemmmm.... ada yang masih ingat dengan nama-nama yang disebutkan? Cerita mereka ini menjadi kegilaan Ticer dan kebanyakan teman Ticer masa sekolah dulu... memang tak leh tinggal langsung.. kalau ada cerita ni kat TV memang tak buat kerja lain la Ticer ni ha...

Malam tadi dapat SMS dari salah sorang teman terbaik Ticer.. dia beritahu yang cerita tersebut akan ditayangkan mulai Ahad ini di TV9 pada pukul 10 malam... haishhh memang la melonjak keriangan bila tahu benda ni... tak sabar ni.. cewahh.. ye la bleh mengimbau kenangan zaman persekolahan... salah satu watak tu -Tarabas diberikan gelaran pada seorang cikgu di sekolah... tak tau kat mana Tarabas-nya cikgu itu.. haha.. sampai senior-senior marah sebab kitorang menjadi anak murid kesayangan cikgu itu...

Fantaghiro & Ramualdo


Tarabas.. 

Tau tak cerita apa? Tak tau? Penat je Ticer menaip..ngatkan korang tau.. hihi... Cave of the Golden Roses... cerita memang macam Merlin.. zaman dulu and ada ahli sihir..  tak tau la apsal bleh masuk jenis cerita macam ni.. Lord of the ring ngan  Harry Poter tak leh layan lak... heran sungguh... Korang layan tak cerita macam ni? Tak layan? Dah tu cerita camne korang layan ehh?

:.. Nak layan cerita Captain America malam ni.. best ke tak eh?



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

cik sakdi said...

ticer,kite layan giler lord of the ring.,. dulu2 layan cter X Files. mcm bajet faham ckp orang putih mase kecik dulu. emmm xpenah tengok la cter ni ticer. hoho

Bella Bell said...

kenapa saya tak tahu pasal cerita ni? huwaaaaaa... T.T


opssss.. zaman kita lain kot... hehehhee :P


tp harry potter saya layan sampai habis.. :D

iPai said...

er .. nape macam tak pernah dgr cite ticer ni .. hehehe

aimie amalina said...

ticeeeerrrrr!
mie suke sgt cite nih
huuuuu
adelag kene tyg eh...

~~Ticer Wann~~ said...

@cik sakdi haishh apsal tak penah tengok...? huhuhu best nih

Anak Wak Mail said...

citer ni memang best..dulu masa kecik2 kitorang adik beradik selalu tunggu depan tv..siap ada pokok boleh cakapkan kalau tak silap..memang terbaek.!

La dOLcE mEa_nAtt said...

mungkin kita dari zaman yang sama...saya ingat sangat cter ni...terbaik woo...masa tu sume nak jadi fantaghiro....kan???

adan said...

tak pernah tau lak pasal cerita yg dimaksudkan tu.. tarabas..? haha.. pelik sunggu nama itu..

ArulchelseA said...

blum tgok lg cite captn amerika tu.. kih kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

@Bella Bell lain ke zaman kita? ehh mana ada... haha...

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaialaa iPai tipu... saja la tu kan?

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina yeayyy ada geng... ha'ah.. ada lagi kat TV

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail bukan setakat pokok je.. semua benda bleh cakap.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@La dOLcE mEa_nAtt yesss ada geng lagi... harusla berangan nak jadi fantaghiro yang cantik itu :)

~~Ticer Wann~~ said...

@adanmemang aa pelik tapi hensem..,hohoho

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA haaa xpe biar Ticer nengok dulu :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan