Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday # Cara ni mungkin berkesan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Emm boring tak bila nak download tapi lembab gila? Apa kata korang ikut camni?



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

Yatie Awang said...

hahahha...boleh ke...

Munna said...

hahaha...sy selalu wat kat hp...kekadang kalau xde line, goncang2 sikit hp @ sengetkan die, nnti line bar tu naik sikit2...hahaha

ArulchelseA said...

memang cuak ni..

H.J said...

serius la..menjadi jugak

kucarkacir said...

kan best klu betul2 menjadi.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ekeke..menjadik ke??

aimie amalina said...

kikikiki
nak kene ikot niiihh
hehehehe

dill said...

haha! kool!

dill.

~~Ticer Wann~~ said...

@Yatie Awang haaa akk try la.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Munna kalo kat hp selalu ja buat... hehe.. berkesan kan...? kui3

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA ihiks... cuak jugak

~~Ticer Wann~~ said...

@H.J wahhh hebattt :)

~~Ticer Wann~~ said...

@kucarkacir tak menjadi ke? hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty akk try la.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina silakan... jangan lupa sengetkan pc ya.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@dilldah try ke? ahaks!

Anak Wak Mail said...

haha,,camni pon boleh ke??sengal je!

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha memang sengal pun... kui3

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan