Thursday, March 24, 2011

Mimpi oh mimpi...



Pernah bermimpi dipatuk ular? ahaaa.... ada orang nak masuk meminang la 2... biasak la... asal mimpi dipatuk ular je mesti kena usik cam tu kan...? jom tengok maksud mimpi2 anda itu...


mimpi dipatuk ular

jika anda bermimpi seperti ini maka ia menandakan rumah anda berselerak dan kemungkinan ada ular dalam rumah anda..ihiks

mimpi jumpa harta karun
jika anda bermimpi jumpa harta karun maka jangan sesekali mengambil harta karun tersebut kerana harta karun tersebut Ahmad Albab yang punya


mimpi berkelah di pantai
mimpi ini sangat bahaya kerana kemungkinan besar kawasan rumah anda akan menghadapi masalah gangguan air dalam masa 2 tiga hari lagi


mimpi membela kambing
jika bermimpi seperti ini maka kemungkinan besar anda tidak mandi sebelum tidur. maka bau- bau kambing terbawak- bawaksehingga dalam mimpi anda.

mimpi Seorang Perempuan Cantik
jika bermimpi seperti ini maka kemungkinan mimpi ini adalah mimpi laila. seperti lagu yang dinyanyikan oleh yasin. 


Taken from somewhere..tak ingat dah kat mana... :D 

Hik3...ampun maaf...sekadar hiburan ditengah2 malam ni... :D senyummmmm






Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

hahha.. khalis mmpi orang peluk.. patutla..
realiti rupenye

Meja belajar untuk dapatkan 10A

~~Ticer Wann~~ said...

mimpi org peluk ker? hik3...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan