Tuesday, March 15, 2011

Line yang tak ok

Hari ke 4 bercuti...agak memenatkan coz banyak mende yang nak di buat dalam masa yang singkat...

~Beli kain untuk buat langsir kelas.. wahh macam kat sana tak boleh beli je kan... haha apa nak buat sana tak da kemudahan transport... nak tak nak saya kena beli kat sini jugak... melayang lagi duit tapi takpe..duit tu duit peruntukan so tak da hal la.. ;)

~Kurang on9 sebab line yang sangat siput sedut.. tapi tetap on9 jugak walaupun nak bukak sesuatu website 2 mengambil masa yang saaaangat lama... semangat dak? kui2..so sepanjang cuti ni tak dapat la nak gi jenjalan melawat blog orang lain...

~Hmm... 2 ja kot... ciau...

:)
takpasal2 siput ni jadi mangsa... ;)





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

3 geng suka bebel:

mykhalis said...

hehe.. takpe la tecer..nnt dah bukk sekolah blh BW sampai lebam jari..heh

:: Zanna :: said...

btol tu wan mmg kelembapan yg melanda..huhu~~

Terkini : yummy!! sedapnya

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: betul2... dh smpi sini leh la bejalan2 smpi lebam

k.zanna: hihihi.... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan