Monday, March 7, 2011

Tik Tok Tik Tok

Tak sampai seminggu lagi saya akan terbang kembali ke sarang.. sarang?? apa2 je la awak ooi.... 

InsyaAllah bakal berlepas pada Jumaat ini... tapi transit dulu kejap kat LCCT... 

Mengambil peluang yang ada ke Bagan Lalang... (erk leh makan pepahat dak?)

Pepahat Masak Cili

Stay jap kat sana sebab nak melepaskan rindu pada sorang budak kecik yang makin keletah bercakap...

Hari Sabtu pagi baru berlepas pulang ke negeri Jelapang Padi....

Tak sabarnya mau berjumpa VVIP di hati.... 

Tak sabar jugak nak mintak macam2 makanan yang tak ada kat sini....

Tak sabar nak ziarah mak sedara kat kampung.... nak main kat sawah? ermm saya dah selalu main dulu so tak terasa sangat la sekarang ni.... harap2 la mak sedara dapat pancing ikan sungai...leh makan... nyam nyam nyam

Ahh sudah la... belum apa-apa otak dah fikir nak makan... masuk keja balik baju tak muat..pastu merungut..

Ntah apa-apa la cik wan sorang ni.. :D

Inilah orang yang saya nak jumpa nanti :)
Ohh gambar-gambar lain tak dapat nak diupload sebab saya dah nak beransur g keja.. t lewat kena denda..hik3... ;)

p/s: balik keja jap lagi memang nak kena packing barang dah... huii sabo je la... :D


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

mykhalis said...

patutle tanya pasal pemeriksaan kapal terbang kat malaysia.. naik earopelane rupenye..hehe..jelesss ni..jeless

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: hihihi... jgn aa jeles... terbang dalam Malaysia je... :D

Yana Mus said...

Pepahat tuh ape eh?? hihihii.. ;->

~~Ticer Wann~~ said...

pepahat 2? ala dia cm buluh kecik..tp idupan laut... cm ne nk ckp eh?? hihihi xtau nk cerita la... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan