Sunday, March 20, 2011

Saya sudah sampai...


Alhamdulillah tepat pukul 4 petang tadi saya dah selamat sampai di bumi Merapok....kepenatan dek perjalanan jauh sangatlah terasa....

Flight rescheduled pagi tadi..sepatutnya kul 8 pagi fly then di ubah ke 9.40 pagi.. saya sketnye semangat masuk dalam hall kul 9... alih2 dekat kul 10 baru bertatih masuk ke perut bus udara... nasib baik saya dapat seat express boarding... so cepat la saya begerak..ihiks... 

Sampai kat KK dalam kul 1..kemudian dapat called dari sorang lelaki... wahhh siapakah? dia called sebab nak hantar saya and beberapa penumpang lagi balik ke Lawas... syukur sangat sebab xpayah cari teksi lain lagi dah... fiuuu..perjalanan mengambil masa 2 jam setengah... naik flight 2 jam setengah...tambah lagi 2 jam setengah... badan ni toksah ckp la...sengal2 je ni.... 

Apapun saya dah selamat sampai alhamdulillah... dah agak bersawang dah blog saya ni.. ihiks.... esok start sekolah...and esok jugak saya mula mengira-ngira hari nak balik cuti pulak... boleh ka gitu? ;)





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

wahh sudah kembali.. selmat berbw smula ek

latest entry di blog khalis : siapa yang tak sayang anak bini??

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: ho yeahh.... tq... dh tgk ank awk..comel sangat

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan