Wednesday, March 2, 2011

Shopping= saya?

Shopping shopping shopping.... asal gaji je mula la mata melilau memerhati barang... huhuhu... sama ada kat soping complex / online.. ihiks... memang shopping ni macam terapi la kot kan... saya takda la suka bershopping TAPI once bila boleh bershopping haishhh geleng gak kepala ni.. hik3...

Gaji baru ni keluar gi membayar utang semua la..broadband la...kad kredit la( ohh kad kredit saya hanya digunakan untuk booking tiket flight saja ye). tak lupa juga kiriman untuk famili.. :) pastu check2 balik masih ada lagi berbaki... wahh tetiba ja tumbuh TANDUK BESARRR kat kapla nih.... haishhh menapak ke shopping complex: memula 2 amik le barang untuk stok selama beberapa minggu kat sini... then..hah dah melalut la dari perancangan awal 2.. tak nak shopping konon.... cett


-

-

-

-

-

-

-

-

sandal murah..betul tak tipu



Boleh plak saya nampak sandal ni... tak pasal2 saya amik and dengan selamba je saya bayar... pada mata saya cun la... pada mata orang laen taktau la.. seb baik murah ja.. n kebetulan sandal yang sedia ada tu dah ala-ala nak rosak dah (ceh alasannnnn) ihiks... camne leh bekenan sandal ni pun saya tak tau... ngeeee (geleng2 kepala)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

hikhik..klu pompuan tu mcm tu ler...x rosak pun nnti kata rosak padahal minat..huk ^_^

Terkini : Tempoh saman dilanjutkan

~~Ticer Wann~~ said...

kak zanna: hohoho 2 la psl... xpe2 sy beli sy pakai bkn sy simpan dlm kotak je.. hihihi.. kira xmembazir la 2 kn..? hik3

:: Zanna :: said...

sokong2..wah!! apa penyokong la plak..hik2 :)

~~Ticer Wann~~ said...

kak zanna: wahh ada penyokong... ho yeahhh

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan