Monday, March 21, 2011

Luar kawasan esok.= xngajar derr

Esok kena keluar....ke tempat yang jaoh... sian anak2 terbiar tanpa umi dorang....

Seawal 7.30 pagi dah kena gerak.. harap2 takda benda yang tertinggal...

Baru je sampai Borneo dah kena begerak keluar sekolah lak...

Cam malas pun ada gak...tapi kalo tak keluar habis la teams saya...

Esok ada pertandingan Bola Baling peringkat daerah...

Actually tak nak target lebih2 takut tak tercapai lak hasrat hati ini...

Apapun saya yakin teams saya mampu lakukan yang terbaik....

Esok untuk kesekian kalinya saya tak masuk kelas... aduii... tapi takpela demi tugas yang diamanahkan pada saya maka saya buat dengan rela hatinya... 




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

Nur Hanani said...

tak pelah..kadang-kadang bila kita keluar kawasan, boleh lihat tempat orang.. :)

Entri Terkini: Produk HPA untuk rambutku..

~~Ticer Wann~~ said...

sis hanani: yer.... betul gak 2... :)) thanks

mykhalis said...

padahal seronok dapat keluar..pandai wat ayat tecer nie..ishh

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: alamak..terkantoi sudah...hohoho

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan