Monday, March 28, 2011

JJCM punya pasal

JJCM ari ni memang buat saya kecur liur... waa banyaknya makanan yang menjadi kesukaan tekak saya... hoho... asam pedas ikan sembilang la... masak lemak siput
sedut la.. wahh best 2 menyedut siput sedut 2... kena ada skill... hoho pastu nasi ambang eh ambeng eh ambing..adoii taktau ejaan sebenar dia...



1st makan masa attend program AIT (Advance Intensive Training) organized by KARISMA Club UIA.. betul ke ntah ejaan nama program dia 2... 1 program training kekuatan mental dan fizikal ahli baru society... memang la sangat banyak.... masa makan ciput tapi nasi and lauk2nye sungguh heaven.... sampai tak habis dek mengejar masa.... tapi memang mantop la perasaan time makan nasi 2...

Pastu tadi becerita pada sorang kawan pasal nasi ni... then punyala dia teringin sampai suh saya buatkan untuk dia... huwaa mana saya tau resepi nasi ambeng 2... saya siap mengGoogle lagi cari resepi tau..hahaha pulun sangat kan..rasa cam senang je cara buat dia.... insyaAllah nanti rajin leh saya try buat untuk famili saya dulu.. if my ustat and ustajah cakap PASS baru leh wat bagi kat kengkawan..aitcehh.... cam reti masak je i ni tau... kui3...


ihsan pak cik Google

Haishh dan2 lapaq... teringat kat kampung lak time kenduri makan nasi minyak dalam talam cam ni... ni apsal leh teringat makanan ja ni... :D


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

gile betul lapa2 ni tengok makanan..hehe

hottest entry di blog khalis :
Kantoi ketika skodeng

~~Ticer Wann~~ said...

hahaha dh tgk mknan confirm la lapo incik khalis... hihi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan