Wednesday, March 30, 2011

Keteringinan..

As-salam n selamat pagi... :) tak dak entri menarik untuk dihapdet ari ni... so sleepy...tak tau la naper.. malam tadi tido terganggu... 


Teringin sumthing pas tengok kat sini.... ni semua Incik Khalis punya pasal... waaa tak pasal2 dia dipersalahkan... dan2 teringin... dah la saya ni 'hantu' kalau jumpa yang ni....

sekadar hiasan.. :D

I wish...someone will give this 2 me..hik3...

Hmm... baru pas makan kenduri nih... ada cikgu yang baik hati wat kenduri sket sempena kecemerlangan anaknya dalam SPM... syukran jazilan......

sedap..alhamdulillah...

:.. tetiba je ticer berada di awangan pas makan nasi campur ngan sambal belacan yang xsempat di snap gambarnyer...oooo sangat mengantuk....

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

wahahha..saya tak bersalah..samada kes coklat mahupun hantu.. slmt tido ngan lena malm ni..

hottest entry di blog khalis :
Dunia coklat paling lazat

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

sila intai bawah katil sblm tido k?

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: huahuahua xkira la...salah awk jugak... hoho... ohh sy selalu tidur xtgk bwh katil dh...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan